#customerinfo.firmanavn#
Skafferiets kokebok

Skafferiets kokebok

Forfatter: Charlotte Holberg Sveinsen
Veil. pris: Kr 399,00
ISBN: 9788272015373
Heftet/Innbundet: Innbundet

Skafferiets kokebok

Ta del i gleden over lekker mat av kortreiste råvarer. La deg inspirere av det gode liv på landet, uansett hvor du måtte bo.

I landlige omgivelser på idylliske Helgøya midt i Mjøsa ligger den koselige kafeen Skafferiet. Her tar Charlotte Holberg Sveinsen imot tusenvis av besøkende hvert år, som får servert rause porsjoner med smørbrød, kaker og hjemmelaget saft. Norske råvarer og kortreist mat står sentralt i Charlottes kjøkken.

I denne kokeboka inviterer hun leseren med på en reise gjennom de fire årstidene på Skafferiet. Hver sesong har sine råvarer som utnyttes når Charlotte lager mat, enten det er fersk salat, solbær, neper, skinke eller mel fra lokale leverandører. Her er oppskrifter på lunsjretter, kaker, småretter, saft og syltetøy. Charlotte kommer med tips og råd om matlaging, og gir inspirasjon til retter og pynt for de ulike høytidene og årstidene. Boken er rikt illustrert og gir inspirasjon til å leve det gode liv på landet, uansett hvor du måtte bo.

Charlotte Holberg Sveinsen er bosatt på Helgøya i Mjøsa, der hun driver cafeen og butikken Skafferiet. I 2009 fikk hun begeistringsprisen i Ringsaker for «sin evne til å skape glede og begeistring i sin omverden med sin egenartede næringsvirksomhet». Skafferiet ble også kåret som en av fem vinnere i Magasinet Lev Landligs konkurranse om å være Norges koseligste butikk og kafé på landet.