#customerinfo.firmanavn#
Paleo

Paleo

Forfatter: Sara Lossius
Veil. pris: Kr 349,00
ISBN: 9788272015830
Heftet/Innbundet: Innbundet

Steinalderkost

Ønsker du å bli sterkere, få bedre søvn, mer energi, finere hud, stabilt humør, slankere, bli kvitt vondter i kropp og ledd, eller bare bli en bedre versjon av deg selv? Da er et paleoliv noe for deg.

Stadig flere ønsker å gå bort fra industrielt fremstilt mat med e-stoffer, og finne tilbake til den rene, ekte maten: Kjøtt, fugl, fisk, egg, bær, frukt, nøtter og grønnsaker – den maten mennesker er genetisk bestemt for å spise. Et kosthold med disse matvarene er et paleokosthold, også kjent som steinalderkost.

I denne boka forklarer Sara Lossius hva et paleokosthold går ut på. Hva du bør unngå, hvilke matvarer du trenger og hvordan du legger om til et liv med paleo. Her er grundige forklaringer på hvorfor paleokost er bra for kroppen, og forfatteren presenterer også en hel ukesmeny med oppskrifter for alle måltider. Hun viser dessuten at paleo ikke bare handler om mat, men at det er en hel livsstil, der funksjonell trening, både tung styrketrening og kondisjonstrening, inngår som en naturlig del. Paleo er ikke bare en diett, men en helt ny livsstil som gir varige helseeffekter livet ut.

Bla i boka

KJØP BOKA!