#customerinfo.firmanavn#
Barnas aller kuleste

Barnas aller kuleste

Veil. pris: Kr 169,00
Heftet/Innbundet: Innbundet

Barnas aller kuleste

Serie med morsomme vitser, quizspørsmål, gåter, nøtter og aktiviteter!

Barnas aller kuleste vitser

 

2238 vitser!

 

Morsomme vitser, rare vitser, frekke vitser og splitter nye vitser. I Barnas aller kuleste vitser finner du vitser som får deg til å hyle av latter, enten du befinner deg i bilen eller hjemme, alene eller sammen med venner.

 

Her er vitser om kannibaler og rampete barn, skumle monstre, hypokondere, treige voksne og håpløse lærere – for å nevne noe. Vitsene er inndelt etter tema, så det er bare å slå opp på din favoritthumor! Med Barnas aller kuleste vitser i huset slipper du garantert å kjede deg.

 

Barnas aller kuleste gåter og nøtter 

 

1073 gåter og nøtter!

 

Hva er verre enn en skilpadde med klaustrofobi? Hva er brunt, har fire bein og ser like godt i begge ender? Hvem sover alltid med skoene på? Hvor mye jord er det rundt et hull som er en meter dypt og en halv meter i diameter? Barnas aller kuleste gåter og nøtter inneholder gåter for store og små. I tillegg finner du en rekke knallgode nøtter og oppgaver som setter dine små grå i sving. Kulere hjernetrim skal du lete lenge etter!

 

Barnas aller kuleste bøllevitser 

 

909 bøllevitser!

 

Dette er Norges aller mest bøllete vitsebok! Møt lille Ole Bøllefrø, bøllefrø på skolen og bøllefrø på hjemmebane. «Alle barna» er selvfølgelig også med, det samme er bøllete foreldre, fotballbøller, bilbøller og kannibalbøller. Les og le av råtne påfunn og frekke pøbler i alle aldrer.

 

Barnas aller kuleste quiz

 

1404 spørsmål!

 

Kan du mye om fotball? Er du god i geografi? Ser du mye på film? Har du god hukommelse, eller har du rett og slett lyst til å finne ut hvor mye de andre kan? I Barnas aller kuleste quiz finner du spørsmål om alt mellom himmel og jord – fra kjøkkenbordet til verdensrommet. Du kan kanskje mer enn du tror!

 

Barnas aller kuleste feriebok

 

500 oppgaver, vitser, leker og spørsmål!

 

Ferien trenger ikke være kjedelig selv om været er dårlig eller bilturen er lang. Barnas aller kuleste feriebok er full av spennende aktiviteter og morsomme oppgaver. Med quiz, hjernetrim, su doku, vitser og gåter kommer tiden til å rase av gårde. Ta med deg boka på ferieturen, og du har alltid noe å gjøre!

 

Barnas aller kuleste IQ-oppgaver

 

282 IQ-oppgaver!

 

Liker du å gi hjernen din en utfordring? Om du er glad i å løse mysterier og finne svar på morsomme og litt vanskelige oppgaver, er dette boken for deg. Barnas aller kuleste IQ-bok inneholder bokstav- og talloppgaver, kryssord, su doku, rebuser, labyrinter, figurleker og mye mer. Du kan løse oppgavene alene eller sammen med vennene dine – og du blir garantert litt skarpere når du har funnet alle svarene!